sábado, 13 de junio de 2009
Hansel i Gretel
Vet aquí que una vegada hi havia uns germans que es deien Hansel i Gretel i que vivien amb els seus pares al camp. Com que estaven en crisi, i no podien alimentar els seus fills, la mare, que era drogaddicta, per la desesperació, va decidir abandonar-los en la ciutat i així s'estalviarien uns diners al mes.
Hansel va escoltar la conversació i va agafar el GPS dels seus pares per a poder tornar a casa quan foren abandonats.

Al dia següent, la mare es va emportar a Hansel i Gretel a la ciutat, més concretament al Corte Inglés. Els va dir que se n'anava a mirar roba a la secció de joventut i va desaparéixer. Com que Hansel i Gretel sabien que no tornaria, van agafar un taxi i amb el GPS li van dir al taxista com anar a la seua casa.

Quan la mare els va veure es va quedar perplexa. Els va pagar el taxi i els va dir que quan anava a anar-se'n no els trobava i per això va tornar a casa, per a trucar a la policia. La mare va trobar el seu GPS en la habitació dels nens: El va agafar perquè la pròxima vegada no saberen tornar.

Al dia següent se'ls va emportar més lluny que el Corte Inglés: els va deixar a l'altre costat de la ciutat. Aquesta vegada la mare se'n va anar sense dir-los res i Hansel i Gretel no van saber tornar.
Un bon dia, un home els va trobar rodant per la ciutat i, deient-los que tenia menjar, se'ls va emportar a la seua casa. Allà els va fer els seus esclaus, els obligava a netejar el pis i a cuinar per a ell.

Un dia van saber per les notícies que la seua mare havia sigut arrestada per possessió de droga. Com que ella ja no estava, van decidir tornar a casa com fóra, però no tenien diners ni un móbil per a trucar la policia. Al dia següent, van escoltar l'home parlar amb un traficant de nens i deient-li que tenia dos xiquets i que podrien parlar del preu al dia següent en la seua casa. Escoltant això, Gretel li va cridar perquè no sabia com encendre el forn. L'home va arribar i quan va obrir el forn per a explicar-li com fonccionava, Hansel el va ficar dins i va encendre'l. L'home es va cremar i els germans van aprofitar per a trucar a la policia.

Aleshores van arribar els traficants. Van veure fum que sortia del forn al hora que sentiren una pudor a descomposició insuportable. Poc després va arribar la policia i va trobar els traficants traient del forn un home. Aleshores, acusant-los d'homicidi, van arrestar els traficants, i com que portaven droga, els van empresonar per possessió també.

Hansel i Gretel van poder tornar a casa amb el seu pare que estava molt preocupat i van viure pitjor que abans perquè ara no tenien el salari de la seua mare.

Diego

0 comentarios:

A día de hoy...

Día 10 de noviembre de 2010: Siguen las mini-entradas. Diego

Let's make this happen recomienda

Blogs recomendados